Személyes találkozó 4. – A komponens

2019.03.20-21.

2019. március 20-21-én a Somogyvári EGYMI 20 diákja látogatott meg bennünket. Nagyon vártuk őket, hiszen régi ismerősként köszönthettük a vendégeket, a nyári balatonszemesi táborozás és a novemberi somogyvári találkozó kapcsán.

Az A komponens diákjai előző héten ajándékokat készítettek, iskolánk logóját ábrázoló hűtőmágnest és levendulás illatpárnát csináltak, ezt szépen be is csomagoltuk.

Késő délelőtt érkeztek, gyerekeink köszöntötték őket és körbekísérték iskolánkban.

Pogácsával, süteménnyel, üdítővel vendégeltük meg őket.

Ezután együtt utaztunk a közelben lévő lengyeli Annafürdő nevű kirándulóhelyre. A gyerekek hamar feloldódtak, és vidáman elevenítették fel a közös emlékeket. Együtt sétáltunk a lengyeli erdőben, megnéztük a vadasparkot, az interaktív kilátót, majd a gyönyörű tó partján lévő pihenőhelyen beszélgettünk. Külön élmény volt, hogy felfedezték az itt elhelyezett geoládát, amelybe közösen helyeztek emlékeket.

Az ebédet együtt fogyasztottuk el.

Megmutattuk falunk nevezetességeit, majd átadtuk az ajándékokat. Nagyon örültek neki, így a mi diákjainknak is nagyon jól esett ez. Megajándékoztuk őket a gyerekeink által nevelt virágpalántákkal, amivel iskolájuk auláját díszítik majd.

Nagyon szép időt töltöttünk együtt, mindenki jól érezte magát, még másnap is erről beszélgettek.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.